Top Ad unit 728 × 90

Top 10 Αγορές κινεζικα για να αγοράσει κινητό τηλέφωνο

τα καλυτερα κινεζικα site για κινητα

Τα καλυτερα κινεζικα site για κινητα; Σήμερα, τα κινεζικά smartphones είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και οι κατασκευαστές της Κίνας ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις με πιο παραδοσιακά εμπορικά σήματα όπως η Apple και η Samsung, όχι μόνο στην κινεζική ή την ασιατική αγορά, αλλά παγκοσμίως.

Εισαγωγή κινητών από την Κίνα


Μια σημαντική συμβουλή είναι ότι, γενικά, μόνο smartphone με κινέζικα εμπορικά σήματα αξίζει να αγοραστούν σε καταστήματα της Κίνας, μάρκες όπως η Samsung και η Apple έχουν συνήθως τιμές κοντά σε εκείνες που ασκούνται εδώ στην εγχώρια αγορά και θα πρέπει να πληρώσετε τους φόρους εισαγωγικό δασμό.

Τώρα εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα κινητό τηλέφωνο κινεζικής μάρκας, όπως το Xiaomi, Oneplus, Lenovo, Asus, Huawei, Vernee, Bluboo, DOOGEE, Elephone, HOMTOM, Nomu, Nubia, OUKITEL, Ulefone... Έτσι, η εισαγωγή του απευθείας τηλεφώνου από την Κίνα είναι η καλύτερη επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα

Ελέγξτε τη λίστα των πιο αξιόπιστων ιστότοπων αγορών της Κίνας για να αγοράσετε κινητό τηλέφωνο::


Το GearBest πωλεί προϊόντα σε όλο τον κόσμο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, δύσκολο να νικήσει ακόμη και από άλλες μεγάλες κινεζικές τοποθεσίες. Με έναν απλό και αντικειμενικό ιστότοπο μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την περιγραφή και τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα. Αυτή είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές μεταξύ των ιστοσελίδων της Κίνας για την αγορά κινητών τηλεφώνων και smartphones.

Το Banggood ιδρύθηκε το 2004 και έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Είναι μια εξαιρετική επιλογή μεταξύ των ιστοσελίδων της Κίνας για την αγορά smartphones με χαμηλές τιμές. Εκεί βρίσκετε επίσης μια πληθώρα προϊόντων για να αγοράσετε, η Banggood διαθέτει περισσότερα από 30.000 είδη προϊόντων σε μια ευρεία ποικιλία κατηγοριών.

Παρόλο που δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα, το Tomtop.com είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και σεβαστά καταστήματα αγορών στην Κίνα στον κόσμο. Έχουν μεγάλες τιμές και ανταγωνίζονται ήδη με την Gearbest και την Banggood στην κινεζική αγορά κινητής τηλεφωνίας.


4. Aliexpress.com
Ένα από τα πιο παραδοσιακά, πουλά τα πάντα, ηλεκτρονικά, ρούχα, κινητά τηλέφωνα, Android TV. Στο Ali βρίσκετε σχεδόν οποιαδήποτε μάρκα κινέζικου Smartphone, αλλά οι τιμές ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από τον πωλητή στον πωλητή, οπότε πρέπει να κάνετε πολλές έρευνες.


5. Lightinthebox.com/gr
Το μεγάλο κατάστημα πωλεί τα πάντα, ηλεκτρονικά, ρούχα, κινητά τηλέφωνα, φακούς και πολλά άλλα. Είναι μια άλλη καλή επιλογή ιστοτόπου για να αγοράσετε κινητά τηλέφωνα με χαμηλές τιμές.


6. DX.com
Είναι ένα από τα αγαπημένα των ευρωπαίων καταναλωτών και αναγνωρίζεται ως ένα αξιόπιστο και ασφαλές κατάστημα. Η διαφορά του DX είναι ότι εκτός από τα κινητά τηλέφωνα από τις κινεζικές μάρκες όπως η Xiaomi και η Huawei, πωλούν και άλλα ασιατικά brands όπως η Samsung και η LG.


7. GeekBuying.com
Η Geekbuying έχει επίσης πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά κατά τις προσφορές, όπου είναι δυνατή η αγορά smartphones κάτω από την τιμή, ειδικά εκείνες της Xiaomi, όπου το κατάστημα μπορεί να είναι ασυναγώνιστο σε ορισμένα μοντέλα της μάρκας.

Επισκεφθείτε μας πάντα!

Αυτό ήταν το άρθρο μας για τα καλύτερα καταστήματα αγορών απευθείας από την Κίνα Κινητά Τηλέφωνα! Αυτές οι σελίδες θεωρούνται αξιόπιστες και ασφαλείς. Είναι πάντα σημαντικό να υπολογίζετε το κόστος και το κόστος των εισαγόμενων αγαθών στη χώρα για να δείτε αν είναι πραγματικά κερδοφόρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμη και όλες οι τιμές των κινεζικών ιστότοπων είναι ασύγκριτες. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε το κινεζικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις χονδρικές προσδοκίες σας. Επιστρέψτε σύντομα επειδή είμαστε πάντα ενημερωμένοι με νέα. Θα δούμε σύντομα!

Διαβάστε επίσης: 5 Κινεζικα σαιτ για Αγορες - Κινεζικα προιοντα χονδρικη



Top 10 Αγορές κινεζικα για να αγοράσει κινητό τηλέφωνο Reviewed by Clarice Oliveira on Νοεμβρίου 01, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Purchases Abroad © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.