Top Ad unit 728 × 90

10 Κινεζικα σαιτ για Αγορες - Κινεζικα Ρουχα Online Αγορες

Κινεζικα Ρουχα Online Αγορες

Ποια είναι η καλύτερη ιστοσελίδα για να αγοράσετε ρούχα από την Κίνα; Αυτό πραγματικά δεν είναι εύκολο να απαντήσουμε ότι υπάρχουν ήδη πολυάριθμα κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν ρούχα και ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του.

Ορισμένα καταστήματα προσφέρουν πολύ φθηνά προϊόντα, αλλά δεν προσφέρουν δωρεάν ναυτιλία, που καταλήγουν να αυξάνουν τη συνολική αξία της αγοράς, οπότε παρακολουθείτε για όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στον ιστότοπο.

Αλλά έχει ναι καταστήματα με δωρεάν ναυτιλία και με χονδρική τιμή, και τα κυριότερα είναι αξιόπιστες τοποθεσίες, όπου μπορείτε να πληρώσετε με PayPal. Κινεζικα ρουχα online με αντικαταβολη; Εξακολουθώ να μην γνωρίζω κανένα κινεζικό site αγορών που να δέχεται πληρωμές με με αντικαταβολη, αλλά αυτό ξέρει σύντομα ότι θα έχουμε.

Κινεζικα ρουχα online αγορες

Η καλή πλευρά της αγοράς ρούχων κατευθείαν από την Κίνα είναι ότι γενικά οι τιμές είναι πολύ χαμηλές και είναι δυνατή η αγορά ρούχων σε μεγάλη ποσότητα με χονδρική τιμή. Και το καλύτερο, αγοράζετε και λαμβάνετε κινέζικα ρουχά στην αθηνα.

Η κακή πλευρά είναι η δυσκολία να φτάσετε το μέγεθος των κομματιών σωστά, αφού η αρίθμηση των ρούχων είναι μικρότερη, οπότε είναι πάντα καλό να επιλέξετε μεγαλύτερο αριθμό από ό, τι συνηθίζετε να αγοράζετε εδώ, αλλά να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα περισσότερο Οι κινεζικές τοποθεσίες αγορών προσφέρουν έναν πίνακα μέτρων ώστε να μπορείτε να κάνετε τις μετρήσεις σας στον πίνακα και να μην χάσετε.

Κινεζικα site με ρουχα:


1. Rose Wholesale
Σύνδεσμος: www.rosewholesale.com
Μεγάλο κατάστημα για ρούχα και αξεσουάρ μόδας των γυναικών, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα απομίμησης, μπικίνι, συν το μέγεθος ρούχα, παλτά, φόρεμα για πάρτι.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα


2. Rotita
Σύνδεσμος: www.rotita.com
Εξαιρετικό κατάστημα για γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ μόδας, φορέματα, μπλούζες. beachwear, παπούτσια, τσάντες, απομιμήσεις κοσμημάτων.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα


3. Light in the Box
Σύνδεσμος: www.lightinthebox.com
Κατάστημα επικεντρώθηκε σε γάμο και πάρτι φορέματα. Κατηγορίες: Μόδα ανδρικών και γυναικείων, Φορέματα γάμου, Μπουφάν, παλτά.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα



4. Aliexpress
Σύνδεσμος: www.aliexpress.com 
Καλό για την αγορά αντιγράφων και ρούχα σε τιμή χονδρικής. Ανδρικά, γυναικεία, αξεσουάρ, ρούχα μάρκας, αντίγραφα.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • Πιστωτική κάρτα



5. Sammydress
Σύνδεσμος: www.sammydress.com 
Κινέζικα ρούχα με μοντέλα εμπνευσμένα από την ευρωπαϊκή μόδα Ανδρική και γυναικεία μόδα, αξεσουάρ, εσώρουχα, παπούτσια, ρολόγια, μακιγιάζ.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα



6. Dresswe
Σύνδεσμος: www.dresswe.com
Πραγματοποιήστε online αγορές με όλα τα είδη ρούχων, αλλά εστιάζει σε φορέματα γάμου και πάρτι. Γυναικεία μόδα, φορέματα γάμου, φορέματα πάρτι, σπίτι και διακόσμηση.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα



7. Lovely Wholesale
Σύνδεσμος: www.lovelywholesale.com
Γυναικεία μόδα, ειδικά σέξι ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες, κοσμήματα, συν το μέγεθος.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα



8. Zaful
Σύνδεσμος: www.zaful.com
Καλό για την αγορά αντιγράφων και ρούχα σε τιμή χονδρικής. Κατηγορίες: Γυναικεία Μόδα, Φορέματα, Φορέματα, Παπούτσια, Σπίτι & Διακόσμηση.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα


9. Milanoo
Σύνδεσμος: www.milanoo.com
Κινέζικα ρούχα με μοντέλα εμπνευσμένα από την ευρωπαϊκή μόδα, ανδρικά ρούχα, γυναικεία και παιδικά ρούχα, cosplay, κοστούμια, νυφικά, κοσμήματα και ρολόγια.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα


10. Romwe
Σύνδεσμος: www.romwe.com
Ρούχα με μοντέλα εμπνευσμένα από την ευρωπαϊκή μόδα. Φορέματα γάμου, φορέματα πάρτι, φορέματα χορού, φόρεμα κοριτσιού λουλουδιών.
Μέθοδοι Πληρωμής:
  • PayPal, 
  • Πιστωτική Κάρτα


Πάντα να μας επισκεφτείτε!

Και αυτό ήταν το άρθρο μας για τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα της Κίνας για αγορά. Τώρα που γνωρίζετε όλες αυτές τις επιλογές, μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε και να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια. Τα κινεζικά καταστήματα πωλούν τα πάντα, αν και πολλά είδη που πωλούνται στην Ελλάδα κατασκευάζονται στην Κίνα. Έτσι, φαίνεται σωστό να αγοράσετε απευθείας από εκεί και να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιστρέψτε για να μας επισκεφθείτε σύντομα, ενημερώνουμε πάντα το site με νέα. Θα δούμε σύντομα!

Διαβάστε επίσης: Top 10 Αγορές κινεζικα για να αγοράσει κινητό τηλέφωνο
10 Κινεζικα σαιτ για Αγορες - Κινεζικα Ρουχα Online Αγορες Reviewed by Clarice Oliveira on Νοεμβρίου 01, 2017 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. εγώ βρήκα εδώ https://xpleaders.gr/ πολλά γυναικεία παπούτσια, που είναι και οικονομικά και δε χρειά§εται να περιμένεις τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

All Rights Reserved by Purchases Abroad © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.