Top Ad unit 728 × 90

7 Κινεζικα σαιτ για αγορες - Αγορες απο κινα μεσω internet

Ποιες είναι οι καλύτερες τοποθεσίες αγορών στην Κίνα; Έχω ακούσει αυτή την ερώτηση πολλές φορές και για να διευκρινίσω περαιτέρω αυτό το θέμα έχουμε προετοιμάσει αυτό το άρθρο, το οποίο ασχολείται ειδικά με τα κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν περισσότερα πλεονεκτήματα στους Έλληνες αγοραστές.

Κινεζικα σαιτ

Πριν από λίγα χρόνια, η αγορά προϊόντων από την Κίνα ήταν μια πολύ περίπλοκη διαδικασία, επειδή οι αγορές ήταν όλες στα αγγλικά ή τα κινέζικα και θα μπορούσατε να πληρώσετε μόνο με μια διεθνή πιστωτική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά, η οποία δεν είναι ασφαλής καθόλου.

Τώρα όμως υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας συγκεκριμένες λύσεις για πληρωμές και εμπορεύματα, ακόμα και μετάφραση ιστοσελίδων στα ελληνικά. Εξακολουθώ να μην γνωρίζω κανένα κινεζικό site αγορών που να δέχεται πληρωμές με με αντικαταβολη, αλλά αυτό ξέρει σύντομα ότι θα έχουμε.


Κινεζικα σαιτ για αγορες

Έχοντας αυτό υπόψη, επιλέγουμε τις επτά καλύτερες τοποθεσίες αγορών στην Κίνα που παραδίδουμε στην Ελλάδα και επισημαίνουμε τα κύρια χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι όλες οι εμπορικές περιοχές της Κίνας που αναφέρονται παρακάτω αποστέλλουν προϊόντα με οικονομικά φορτία και σε χωριστά κιβώτια χωρίς λογότυπα και γενικά δηλώνουν χαμηλότερη αξία για την παραγγελία χωρίς να χρειάζεται να ζητήσουν, να διευκολύνουν τη διαδικασία εκκαθάρισης μέσω των τελωνείων.

1. Gearbest 

Κινεζικα σαιτ για αγορες

Σύνδεσμος: http://gearbest.com/

Το Gearbest είναι σίγουρα το επίκεντρο του έτους μεταξύ των κινεζικών ιστοσελίδων, αυξάνονται πολύ, κυρίως λόγω των χαμηλών τιμών και των καλών προσφορών. Είναι μια μεγάλη επιλογή για να αγοράσετε κινεζικά smartphones, καθώς και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Μέθοδοι Πληρωμής:
  • Πιστωτική κάρτα
  • PayPal

2. Mini In The Box 

miniinthebox Κινεζικα σαιτ για αγορες

Ιστοσελίδα στα Ελληνικά: http://www.miniinthebox.com/gr/

Το Mini In The Box είναι ένα άλλο κινεζικό κατάστημα που βρίσκεται στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήδη έχει αρκετή εμπειρία όταν πρόκειται για ναυτιλία προϊόντα στην Ελλάδα. Ιδανικό κατάστημα για την αγορά κινητών αξεσουάρ, ειδικά για iPhone και Samsung. Εξειδικευμένη επίσης σε φθηνά ρολόγια χειρός και απομιμήσεις κοσμημάτων.

Μέθοδοι Πληρωμής:
  • Πιστωτική κάρτα
  • PayPal

3. Light In The Box

Lightinthebox Κινεζικα σαιτ για αγορες

Ιστοσελίδα στα Ελληνικά: http://www.lightinthebox.com/gr/

Το Lightinthebox είναι ένα από τα κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν περισσότερο στην Ελλάδα, μπορούμε να πούμε ότι είναι επίσης ειδικός στην εγχώρια αγορά. Στην ιστοσελίδα μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από τα ρούχα και τα παπούτσια έως τα ηλεκτρονικά, τους πολυελαίους και τις βρύσες.

Μέθοδοι Πληρωμής:
  • Πιστωτική κάρτα
  • PayPal

4. BangGood 

Banggood Κινεζικα σαιτ για αγορες

Σύνδεσμος: https://www.banggood.com

Το Banggood είναι ένα άλλο κατάστημα που αναπτύσσεται πολύ, είναι ένα από τα παλαιότερα εμπορικά καταστήματα στην Κίνα, είναι σε απευθείας σύνδεση από το 2004. Έχει εξαιρετικές τιμές και είναι σίγουρα ένα από τα πιο συνιστώμενα καταστήματα της στιγμής. Μεγάλη επιλογή για αγορά φτηνών κινεζικών smartphones, λυχνιών LED, δισκίων και drones, 3d εκτυπωτές.

Μέθοδοι Πληρωμής:
  • Πιστωτική κάρτα
  • PayPal

5. Aliexpress 

Aliexpress Κινεζικα σαιτ για αγορες

Σύνδεσμος: https://aliexpress.com/

Η Aliexpress απλώς πωλεί τα πάντα, είναι σίγουρα η πιο γνωστή εμπορική περιοχή της Κίνας στον κόσμο, έχει κερδίσει αρκετούς σημαντικούς ανταγωνιστές τα τελευταία χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή, έχει καλές τιμές και σίγουρα είναι ένα από τα πιο συνιστώμενα καταστήματα για Αγοράστε από την άμεση Κίνα.

Μέθοδοι Πληρωμής:
  • Πιστωτική κάρτα

6. Tomtop 

Tomtop Κινεζικα σαιτ για αγορες

Σύνδεσμος: https://www.tomtop.com

Αν και δεν είναι ακόμη γνωστή στην Ελλάδα, η Tomtop είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Κίνα. Πωλεί αρκετά προϊόντα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Το κατάστημα πωλεί τα πάντα, ιδίως τα κινεζικά και τα ηλεκτρονικά τηλέφωνα εν γένει.

Μέθοδοι Πληρωμής:
  • Πιστωτική κάρτα
  • PayPal

7. DHgate 

dhgate Ελλάδα

Σύνδεσμος: http://dhgate.com/

Η DHgate είναι μια ιστοσελίδα πολύ παρόμοια με την Aliexpress, δεδομένου ότι συγκεντρώνει αρκετούς Κινέζους πωλητές, με κύριο στόχο τη χονδρική πώληση σε μικρούς και μεσαίους αγοραστές παγκοσμίως. Αλλά παρά την ισχυρή που είναι η χονδρική πώληση μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και ένα κομμάτι στο λιανικό εμπόριο.

Μέθοδοι Πληρωμής:
  • Πιστωτική κάρτα
  • Skrill (Moneybookers)

Πάντα να μας επισκεφτείτε!

Και αυτό ήταν το άρθρο μας για τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα της Κίνας για αγορά. Τώρα που γνωρίζετε όλες αυτές τις επιλογές, μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε και να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια. Τα κινεζικά καταστήματα πωλούν τα πάντα, αν και πολλά είδη που πωλούνται στην Ελλάδα κατασκευάζονται στην Κίνα. Έτσι, φαίνεται σωστό να αγοράσετε απευθείας από εκεί και να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιστρέψτε για να μας επισκεφθείτε σύντομα, ενημερώνουμε πάντα το site με νέα. Θα δούμε σύντομα!


7 Κινεζικα σαιτ για αγορες - Αγορες απο κινα μεσω internet Reviewed by Clarice Oliveira on Νοεμβρίου 01, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Purchases Abroad © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.