Top Ad unit 728 × 90

5 Κινεζικα σαιτ για Αγορες - Κινεζικα προιοντα χονδρικη

Κινεζικα προιοντα χονδρικη

Κινεζικα προιοντα χονδρικη; Υπάρχουν πολλά κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν όλα τα είδη των προϊόντων, μερικά καταστήματα έχουν πολύ χαμηλές τιμές, άλλες όχι τόσο πολύ. Σε αυτήν την ανάρτηση θα τονίσουμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Κίνας που πωλούν προϊόντα στην τιμή χονδρικής.

Φυσικά δεν θα βρείτε τίποτα στη μισή τιμή, επειδή οι Κινέζοι προμηθευτές ήδη εργάζονται με πολύ μικρό περιθώριο κέρδους, αλλά η εξοικονόμηση λίγων ευρώ είναι πάντα καλή.

Ελέγξτε τη λίστα με 5 ιστότοπους στην Κίνα που πωλούν χονδρικη:


1. Gear Best
Σύνδεσμος: www.gearbest.com

Ο χώρος έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και είναι ήδη από τους μεγαλύτερους στον κλάδο του. Και μπορούμε να τονίσουμε δύο σημαντικούς παράγοντες για αυτήν την ανάπτυξη: Πρώτον, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, στο κατάστημα βρίσκετε όλα από την άποψη της ηλεκτρονικής. Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και σε ορισμένες περιπτώσεις θα έλεγα ασυναγώνιστες.


2. Aliexpress
Σύνδεσμος: http://aliexpress.com

Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν ακούσει πολλά για αυτό το site, το Aliexpress είναι σήμερα το αγαπημένο των Ευρωπαίων που αγοράζουν προϊόντα απευθείας από την Κίνα. Οι παράγοντες που καθορίζουν αυτή την προτίμηση για αυτό το κατάστημα είναι πολλοί: το Aliexpress είναι σαν το Ebay στην Κίνα, επειδή συγκεντρώνει έναν μεγάλο αριθμό προμηθευτών, επιτρέποντας έτσι τις καλύτερες τιμές και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, μια άλλη διαφορά του site είναι η ασφάλεια που προσφέρεται στον αγοραστή από την εταιρεία, η οποία ενδιάμεση αγορά και δεν πληρώνει τον πωλητή μέχρι την παράδοση των αγαθών.


3. BangGood
Σύνδεσμος: www.banggood.com

Η BangGood είναι μια περιοχή με διαφοροποιημένες τιμές για όσους θέλουν να αγοράσουν χονδρική πώληση και προσφέρει μια πολύ ελκυστική υπηρεσία DropShipping, οπότε δεν συμπεριλαμβάνουν στη ναυτιλία κανένα λογότυπο και πληροφορίες για το κατάστημα ούτε οι τιμές των προϊόντων αποκαλύπτονται στους πελάτες τους .


4. DHgate
Σύνδεσμος: dhgate.com

Η DHgate είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Aliexpress επειδή ανταγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Για να κατανοήσουν όλοι, μπορώ να ορίσω το DHgate ως ένα μείγμα Alibaba και Aliexpress στην ίδια πλατφόρμα, δηλαδή ένα μέρος των προϊόντων πωλούνται μόνο χονδρικά με έναν ελάχιστο αριθμό μονάδων και δωρεάν αποστολή, όπως και στο Alibaba. Αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα κομμάτι με δωρεάν αποστολή σε οπουδήποτε στον κόσμο, ακριβώς όπως και στο Aliexpress.


5. BuyInCoins
Σύνδεσμος: www.buyincoins.com

Το BuyinCoins.com είναι ένα κατάστημα επικεντρωμένο στο χονδρικό εμπόριο, και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό, καθώς δεν δίνει προτεραιότητα στην αισθητική, αλλά στις τιμές των προϊόντων. Αν και δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και σεβαστούς ιστοχώρους στην Κίνα στον κόσμο. Είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει αγορές απευθείας από τους κατασκευαστές στην Κίνα και αυτό που εφιστά την προσοχή είναι οι τιμές που ασκούνται από το κατάστημα, ακόμη και μεταξύ των κινεζικών καταστημάτων είναι δύσκολο να ανταγωνιστούν, καθώς επίσης προσφέρουν δωρεάν ναυτιλία και επιτρέπουν την πληρωμή μέσω του Paypal.

Επισκεφθείτε μας πάντα!

Αυτό ήταν το άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα ηλεκτρονικά εμπορικά κέντρα στην Κίνα για να αγοράσετε! Αυτές οι σελίδες θεωρούνται αξιόπιστες και ασφαλείς. Είναι πάντα σημαντικό να υπολογίσετε το κόστος και τα ποσοστά των εισαγόμενων αγαθών στη χώρα για να δείτε αν είναι πραγματικά κερδοφόρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμη και όλες οι κινεζικές τιμές ιστότοπου είναι ασυναγώνιστες. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να βρείτε το κινεζικό ηλεκτρονικό κατάστημα που ταιριάζει καλύτερα στις προσδοκίες σας. Επιστρέψτε σύντομα γιατί ενημερώνουμε πάντα με τις ειδήσεις. Θα δούμε σύντομα!

Διαβάστε επίσης: 7 Κινεζικα σαιτ για αγορες - Αγορες απο κινα μεσω internet

5 Κινεζικα σαιτ για Αγορες - Κινεζικα προιοντα χονδρικη Reviewed by Clarice Oliveira on Νοεμβρίου 01, 2017 Rating: 5

1 σχόλιο:

All Rights Reserved by Purchases Abroad © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.